Αυθημερόν διάγνωση βλάβης TV και προϋπολογισμός κόστους επισκευής, από την Astra Service AE.

Αυθημερόν διάγνωση βλάβης TV και προϋπολογισμός κόστους επισκευής, από την Astra Service AE. Στις εγκαταστάσεις μας, στην Μαρίνου Αντύπα 88 (Ολυμπιακό Στάδιο) τηλ. 210 6860000 Έχετε βλάβη σε TV Philips, Sony, Samsung, LG, Sharp, Toshiba, Thomson ; Επωφεληθείτε από μια ακόμα προσφορά της Astra Service και των υπηρεσιών της πλατφόρμας της ServiceOnline. Φέρτε την  τώρα […]

Αυθημερόν διάγνωση βλάβης TV και προϋπολογισμός κόστους επισκευής, από την Astra Service AE.

Στις εγκαταστάσεις μας, στην Μαρίνου Αντύπα 88 (Ολυμπιακό Στάδιο) τηλ. 210 6860000

Έχετε βλάβη σε TV Philips, Sony, Samsung, LG, Sharp, Toshiba, Thomson ; Επωφεληθείτε από μια ακόμα προσφορά της Astra Service και των υπηρεσιών της πλατφόρμας της ServiceOnline. Φέρτε την  τώρα στα εργαστήριά μας και κερδίστε από :

  • Την έκπτωση 70% στο κόστος διάγνωσης και ελέγχου συσκευής.
  • Την αυθημερόν εργασία εντοπισμού της βλάβης, σε πλακέτα ή σε εξάρτημα.
  • Άμεση και πλήρη εικόνα για την επισκευή και το κοστολόγιο των ανταλλακτικών.

Και όλα αυτά στο φιλικό περιβάλλον της Εταιρείας μας, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα espresso και να λύσουμε πολλές από τις απορίες σας, σχετικά με τις ηλεκτρικές σας συσκευές.

Έχετε την δυνατότητα πρόσβασης στα εργαστήριά μας, δείτε από κοντά την εργασία, που γίνεται για την συσκευή σας, μιλήστε με τους τεχνικούς μας, λύστε τις απορίες σας. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και οι εγκαταστάσεις μας είναι ανοιχτές για εσάς, τους πελάτες μας.

Η προσφορά μας για αυθημερόν διάγνωση με 70% έκπτωση, στις δικές μας εγκαταστάσεις,  ισχύει από σήμερα μέχρι την 28η Φεβρουαρίου.

Η προσφορά ισχύει για ώρες λειτουργίας εργαστηρίων TV, 09.00 έως 17.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου. Ώρες λειτουργίας Call center 08.00 έως 20.00 καθημερινά και Σάββατο 09.00 έως 15.00.

Επισκευή τηλεοράσεων, στο σπίτι σας.

Και βέβαια πάντα μπορείτε να μας καλείτε για επισκευή TV, στο δικό σας χώρο, στο σπίτι σας. Ερχόμαστε την ίδια η το πολύ την επόμενη μέρα, λύνουμε κάθε πρόβλημα, που μπορεί να επισκευαστεί στην τηλεόρασή σας, ακόμα και αντικατάσταση panel. Επί πλέον κάνουμε μέτρηση σήματος κεραίας και λύνουμε θέματα συνδεσιμότητας στο internet.

Εξειδικευμένοι για Philips, Sony, Samsung, LG, Sharp, Toshiba, Thomson, E Star, Blaupunkt, με χιλιάδες επισκευές κάθε χρόνο και πάντα με εγγύηση 12 μηνών για κάθε επισκευή.

Αποκτήστε επί πλέον Δωρεάν, με κάθε επισκευή την κάρτα ανταμοιβής ServiceOnline-plus, την πρώτη κάρτα Bonus-Επισκευών στην Ελλάδα, από την Astra Service.

Κερδίστε πόντους με κάθε επισκευή τηλεόρασης, εξαργυρώστε με επόμενη επισκευή οποιασδήποτε συσκευής του νοικοκυριού σας ή κερδίστε δώρα από τον πλούσιο κατάλογο δώρων ανταμοιβής.

ServiceOnline-plus, μια κάρτα για όλες τις επισκευές του νοικοκυριού σας!

Leave A Reply

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ