Service Λευκών και Μαύρων συσκευών από την Service Online

Εσείς γνωρίζετε ότι οι Λευκές συσκευές κάνουν τη βαριά δουλειά για το σπίτι σας και ότι οι μαύρες σας ψυχαγωγούν; Λύστε το πρόβλημά σας για επισκευές ψυγείων, πλυντηρίων, κουζινών, τηλεοράσεων και απολαύστε όλα τα προνόμια των Επισκευών, που σας παρέχει η Astra Service AE Εμπιστευθείτε μας την επισκευή των συσκευών σας, διότι…. Εδώ και 25 […]

Εσείς γνωρίζετε ότι οι Λευκές συσκευές κάνουν τη βαριά δουλειά για το σπίτι σας και ότι οι μαύρες σας ψυχαγωγούν;

Λύστε το πρόβλημά σας για επισκευές ψυγείων, πλυντηρίων, κουζινών, τηλεοράσεων και απολαύστε όλα τα προνόμια των Επισκευών, που σας παρέχει η Astra Service AE

Εμπιστευθείτε μας την επισκευή των συσκευών σας, διότι….

Εδώ και 25 χρόνια, επενδύουμε σε τεχνικό προσωπικό και υποδομές δηλαδή σε γνώση και σε μέσα εξυπηρέτησης του σύγχρονου καταναλωτή.

Βρισκόμαστε στο Ολυμπιακό Στάδιο, με άνεση πρόσβασης από όλη την Αττική και διαθέτουμε δύο μεγάλους χώρους για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

  1. Υπόγεια Πολιτεία Επισκευών (650 τ.μ)

Μια  πλήρη μονάδα επισκευών, που περιλαμβάνει τα εργαστήρια επισκευών, για :

  • Λευκές συσκευές (πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες, φούρνους κλπ)
  • Μαύρες συσκευές (τηλεοράσεις, συστήματα ήχου, κάμερες)
  • Μικροσυσκευές και συσκευές μαγειρικής (Συστήματα σιδερώματος, ηλεκτρικές σκούπες, φούρνοι μικροκυμάτων, κουζινο-μηχανές)
  • Μηχανές καφέ espresso

 

  1. Κατάστημα Υποδοχής και Εξυπηρέτησης πελατών (200 τ.μ)
  • Για την παραλαβή συσκευών μικρού όγκου προς επισκευή (τηλεοράσεις, συστήματα ήχου, συστήματα σιδερώματος με boiler, ηλεκτρικές σκούπες & μηχανές espresso)
  • Για αγορά ανταλλακτικών και accessories όλων των Εταιρειών, που συνεργαζόμαστε όπως Miele Philips, Sony, , Sharp, Toshiba, Thomson, E-Star
  • Για αγορά όλων των νέων μοντέλων Συσκευών Philips όπως επίσης και συσκευών B stock της Philips, με εγγύηση 2 ετών από την Philips Hellas.

Όλες οι επισκευές μας συντονίζονται από την Πλατφόρμα Υπηρεσιών, ServiceOnline.gr (40.000 επισκευές / έτος )

Νιώστε τη σιγουριά για  τις επισκευές των συσκευών σας, από την κάθετη οργάνωση εξυπηρέτησης της Astra Service, που μαζί με την  μεγαλύτερη πλατφόρμα Υπηρεσιών για επισκευές ηλεκτρικών συσκευών ServiceOnline.gr, αποτελούν την μεγαλύτερη σιγουριά για τον πελάτη.  Μίας πλατφόρμας, που έχει την επίσημη έγκριση χρήσης από τις  Philips Holland, Sony Europe, Sharp, Toshiba, Thomson για Πανελλαδική κάλυψη και της Miele Hellas για ολόκληρη την Αττική.

Τηλεφωνήστε στο 210 6860 000 ή καταχωρήστε  online στην πλατφόρμα υπηρεσιών serviceonline.gr και εμείς είμαστε εδώ για να :

  • Προγραμματίσουμε αμέσως τον χρόνο επισκευής
  • Αξιολογήσουμε άμεσα τη βλάβη με το αντίστοιχο τεχνικό τμήμα και στείλουμε τον κατάλληλο τεχνικό.
  • Παρακολουθήσουμε βήμα προς βήμα κάθε στάδιο της επισκευής.
  • Επιλέξουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά.
  • Εκδώσουμε τα νόμιμα παραστατικά και την γραπτή εγγύηση 12 μηνών.

 

Αποκτήστε τώρα Δωρεάν  με κάθε επισκευή, την Κάρτα Bonus – Επισκευών ServiceOnlineplus.

 

Κερδίστε πόντους με κάθε επισκευή, για να :

  • Εξαργυρώστε με χρήσιμα δώρα από τον κατάλογο ανταμοιβής.
  • Αποκτήστε μεγάλες εκπτώσεις & πόντους από προσφορές της Philips Hellas, αποκλειστικά για τους κατόχους της κάρτας.
  • Συμψηφίστε με το κόστος επόμενης επισκευής.
  • Παρακολουθείτε online τους πόντους ανταμοιβής.
  • Αποκτήστε την δυνατότητα άμεσης υποστήριξης από την Εταιρεία μας για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα.

Ελάτε εύκολα στα εργαστήριά μας και επισκευάστε τηλεοράσεις, συστήματα ήχου, ατμοσίδερα, συστήματα σιδερώματος με boiler, μηχανές καφέ espresso και ηλεκτρικές σκούπες.

Είμαστε εδώ, στην Μαρίνου Αντύπα 88, 14121 Νέο Ηράκλειο (Ολυμπιακό Στάδιο), κάθε μέρα 9 με 17.00  και Σάββατο, 9 με 14.00

Καλέστε μας στο 210 6860000 και επισκευάζουμε στο σπίτι τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, κεραμικές εστίες, φούρνους. (΄Ωρες λειτουργίας τηλεφ. Κέντρου από 08.00 έως 20.00 καθημερινά και 09.00 έως 15.00 κάθε Σάββατο.

Για τις υπόλοιπες ώρες αφήνετε μήνυμα και επικοινωνούμε εμείς μαζί σας.

ServiceOnline.gr και δείτε γιατί 

Repair is care !

Leave A Reply

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ