Η μεγαλύτερη πλατφόρμα επισκευών οικιακών συσκευών στην Ελλάδα. Online ραντεβού με τον τεχνικό και tracking όλων των φάσεων επισκευής στο εργαστήριο. Διαφάνεια και εγγύηση.

ServiceOnline είναι η πλατφόρμα εξυπηρέτησης  της Astra Service A.E , σχεδιασμένη έτσι, ώστε να διευκολύνει την διαδικασία των επισκευών Οικιακών Συσκευών και Τηλεοράσεων των πελατών της, επί τόπου στο σπίτι ή στα Εργαστήρια της Εταιρείας, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με άλλα λόγια η πλατφόρμα ServiceOnLine.gr δεν παραπέμπει σε τρίτους τεχνικούς, δεν λειτουργεί ως «μεσίτης υπηρεσιών» αλλά αντίθετα είναι η πλατφόρμα, που συνδέει τον σύγχρονο καταναλωτή με μια αξιόπιστη Εταιρεία Επισκευών την Astra Service.

Συμπερασματικά η Astra Service χρησιμοποιεί την δική της εφαρμογή ServiceOnLine.gr για την εξυπηρέτηση των πελατών της, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη της κάθε επισκευής.

Επί πλέον η Astra Service τηρεί όλα τα πρωτόκολα υγιεινής και ασφάλειας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία των ίδιων των τεχνικών και των πελατών της.

Με περισσότερες από 50,000 υπηρεσίες επισκευών κάθε χρόνο και καταγεγραμμένο πελατολόγιο 350.000 + πελατών οι υπηρεσίες ServiceOnLine έχουν καθιερωθεί στην πρώτη θέση προτίμησης του σύγχρονου καταναλωτή. Η εγκεκριμένη χρήση άλλωστε της πλατφόρμας από την Sony, Philips, Sharp, Thomson, Toshiba και Miele,  αποτελούν μια επιπρόσθετη εγγύηση εξυπηρέτησης , με υψηλά standards. Οι δεκάδες χιλιάδες επισκευών σε συσκευές Bosch, Pitsos, Siemens, Neff και LG στα πλαίσια και του προγράμματος Total Support, έχουν εξυπηρετηθεί με μεγάλη επιτυχία, από την ίδια εφαρμογή.

Και επί πλέον η Astra Service δημιούργησε και παρουσίασε την κάρτα ανταμοιβής ServiceOnline-plus, την πρώτη κάρτα Bonus Επισκευών στην Ελλάδα. Πλούσια Δώρα ανταμοιβής και συμψηφισμός με υπηρεσίες.

ServiceOnLine.gr λοιπόν και δείτε τι σημαίνει……. Repair is Care ! 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

  Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
  Αναστασία Χατζηαποστόλου

  Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
  Ανδρέας Λυκουράς

  Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
  Κυρίτση Ματίνα

  Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
  Ευάγγελος Πασχάλης

  Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
  Θάνος Θάνος

  Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
  Ευαγγελία Καλλέργη

  ΘΕΛΩ
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ