Εγκατάσταση Internet TV

Για την εγκατάσταση της νέας σας συσκευής, οι τεχνικοί της εταιρείας μας θα αποσυσκευάσουν την συσκευή σας και θα την εγκαταστήσουν στον τοίχο. Βασικός έλεγχος λειτουργιών , σύνδεση και απόρριψη των απορριμμάτων θα ολοκληρώσουν την υπηρεσία.

 • Άμεση εγκατάσταση
 • Προκαθορισμένο ραντεβού
 • 12 μήνες εγγύηση
 • Πανελλαδικό δίκτυο

 

Χρησιμοποιήστε το Internet όπως δεν το έχετε κάνει ποτέ.

Συνδέστε την TV, Blu-ray, Playstation III, Wii, Home Theater στο Internet και αφήστε όλη την διασκέδαση να έρθει σε εσάς. Απολαύστε τις αγαπημένες ταινίες σειρές εκπομπές, ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια, συνομιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα εύκολα και γρήγορα.

Εγκατάσταση Ασύρματου Οικιακού Δικτύου.

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο μπορεί να εγκαταστήσει στο χώρο σας ένα ασφαλές ασύρματο δίκτυο μέσα από το οποίο μπορούν να λειτουργούν ασύρματα όσες συσκευές έχουν αυτή την δυνατότητα.

Απογειώστε τις δυνατότητες του υπολογιστή σας.

Επιλέγοντας την εγκατάσταση του ασύρματου οικιακού δικτύου σας παρέχεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, η εγκατάσταση, εξειδικευμένες συμβουλές, οδηγίες χρήσεως μέχρι 3 συσκευών καθώς και 12μηνη υποστήριξη.

Με ένα ασφαλές ασύρματο οικιακό δίκτυο απολαμβάνετε:

 • Σερφάρετε στο internet από τον καναπέ σας
 • Stream movies στην LCD σας
 • Stream music στο Hi Fi ή στο Home Theater
 • Game online με φίλους
 • VideoCalls με αγαπημένα πρόσωπα μέσα από την LCD σας
 • Διαβάστε τα email σας από το κινητό ή την LCD σας
 • Εκτυπώστε έγγραφα από άλλα δωμάτια


  Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

  Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
  Αναστασία Χατζηαποστόλου

  Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
  Ανδρέας Λυκουράς

  Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
  Κυρίτση Ματίνα

  Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
  Ευάγγελος Πασχάλης

  Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
  Θάνος Θάνος

  Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
  Ευαγγελία Καλλέργη

  ΘΕΛΩ
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ