Η Astra Service και η Υπόγεια Πολιτεία Επισκευών στη διάθεση του νοικοκυριού σας. Είμαστε έτοιμοι για κάθε επισκευή των οικιακών σας συσκευών σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής ή στα κεντρικά εργαστήριά μας. Τηλεφωνήστε για άμεσο ραντεβού στο 210 6860000 ή ελάτε στην Μαρίνου Αντύπα 88 στο Ολυμπιακό Στάδιο !

Μια Μεγάλη Μονάδα Επισκευών 1.000 τ.μ δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τμήματα για όλες τις οικιακές σας  συσκευές, είναι ανοικτή για τους πελάτες μας. Από εδώ ξεκινούν κάθε μέρα οι τεχνικοί μας !

Είκοσι πέντε χρόνια στην πρωτοπορία των επισκευών, σε όλη την Ελλάδα, αναπτύσσεται καθημερινά η τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση ενός ασταμάτητου, καθημερινού έργου επισκευών.

Με δυναμικό 30 τεχνικών και διαχειριστών, ο κατάλληλος τεχνικός είναι πάντα δίπλα σας, με μία διαδικασία επισκευής, που συντονίζεται από το Τεχνικό μας Τμήμα και την πλατφόρμα ServiceOnline.gr

H επίσημη συνεργασία με τις μεγαλύτερες Εταιρείες όπως Sony, Philips, Thomson, Miele, Sharp, Toshiba και η εξειδίκευση με χιλιάδες επισκευές στις κορυφαίες οικιακές συσκευές Bosch, Pitsos, Siemens, Neff και άλλες, είναι αυτονόητη προυπόθεση για μια εγγυημένη επισκευή με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Η αναγγελία για την Τεχνική Υποστήριξη των Συσκευών De’Lonhgi, Kenwood, Braun σε όλη την Ελλάδα και η κεντρική διανομή Ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, φέρνει την Astra Service σε πρωταγωνιστικό ρόλο στις ποιοτικές συσκευές στον χώρο του Service. Στο κεντρικό κατάστημα της Astra Service, διατίθεται επίσης και το επίσημο B stock De’Longhi, Kenwood, Braun σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τιμές.

Ο προγραμματισμός των ραντεβού, μπορεί να γίνεται ηλεκτρονικά, απ ευθείας από τον πελάτη, την ώρα και μέρα, που επιθυμεί και βέβαια και μέσω τηλεφωνικού κέντρου στο 210 6860 000.

Η πλατφόρμα serviceOnLine.gr αποτελεί το κεντρικό σύστημα συντονισμού όλων των καθημερινών μας εργασιών. Εκεί καταγράφονται τα πάντα γύρω από την επισκευή.

Ο χώρος εξυπηρέτησης πελατών της Εταιρείας (Μαρίνου Αντύπα 88, Ολυμπιακό Στάδιο) είναι και το κεντρικό Philips Flagship Store στην Ελλάδα, με μεγάλες ευκαιρίες για συσκευές B stock, όπως επίσης και άλλων συσκευών, που πωλούνται και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.boxshop.gr

Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες και από την Αττική Οδό (έξοδος Κύμης). Σε κάθε όμως περίπτωση, πριν μας επισκεφθείτε, επικοινωνήστε μαζί μας μήπως βρούμε μαζί ευκολότερο τρόπο για την αντιμετώπιση της βλάβης της συσκευής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

  Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
  Αναστασία Χατζηαποστόλου

  Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
  Ανδρέας Λυκουράς

  Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
  Κυρίτση Ματίνα

  Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
  Ευάγγελος Πασχάλης

  Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
  Θάνος Θάνος

  Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
  Ευαγγελία Καλλέργη

  ΘΕΛΩ
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ