Γίνε μέλος της ομάδας τεχνικών της Astra Service…..
ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ASTRA SERVICE….

….αποτελούμε μία ομάδα 35 υπαλλήλων, όλων των ειδικοτήτων. Το δίκτυο της Εταιρείας μας αποτελείται, από επί πλέον 150 τεχνικούς σε όλη την Ελλάδα, που μέσω της πλατφόρμας serviceonline.gr είναισυνδεδεμένοι, για όλες τις τεχνικές εργασίες που πραγματοποιούνται για λογαριασμό της Εταιρείας.


Ως μία από τις παλαιότερες του χώρου,η Εταιρεία μας εκπαίδευσε και έδωσε απασχόληση σε δεκάδες νέους τεχνικούς, όλων των ειδικοτήτων, για λευκές και μαύρες συσκευές, εδώ και δεκαετίες. Σήμερα, συμμετέχει στα προγράμματα Εκπαίδευσης αποφοίτων των ΕΠΑΛ, δίνοντας την δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης, σε όσους νέους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να ενταχθούν δυναμικά στον τομέα της Τεχνικής Υποστήριξης. Είναι ο μοναδικός τομέας, που δεν πλήττεται από ανεργία και έχει προοπτικές αξιόπιστης εξέλιξης στα χρόνια που έρχονται.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΖΗΤΑΜΕ:


A. ΝΕΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ, που να πλαισιώσουν το τεχνικό τμήμα της Εταιρείας για επισκευές Λευκών Συσκευών, όπως και τεχνικούς τηλεόρασης. Οι υποψήφιοι, μπορεί να είναι στα πλαίσια της απόκτησης εργασιακής Εμπειρίας από τα προγράμματα των ΕΠΑΛ ή άλλων τεχνικών Σχολών.B. ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ για Λευκές και Μαύρες συσκευές ως εξωτερικούς συνεργάτες ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ. Οι συνεργάτες αυτοί καλύπτονται και ως προς τα ανταλλακτικά και ως προς την τεχνική εγγύηση για κάθε επισκευή από το Τεχνικό Τμήμα της Εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποστέλλουν emailστο [email protected] ή να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210 6860 082, για περαιτέρω πληροφορίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

  Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
  Αναστασία Χατζηαποστόλου

  Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
  Ανδρέας Λυκουράς

  Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
  Κυρίτση Ματίνα

  Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
  Ευάγγελος Πασχάλης

  Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
  Θάνος Θάνος

  Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
  Ευαγγελία Καλλέργη

  ΘΕΛΩ
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ