In-Home Service TV Sony

Βρείτε εδώ service για τις Sony συσκευές σας. Συμπληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 μια τριετία και  εξελίσσεται με πλήρη επιτυχία, η δραστηριότητα της Astra Service ως επίσημου Administrator στο δίκτυο των Authorized Sony Serive Centers, για Ελλάδα και Κύπρο. Ένα δίκτυο, που ανεβάζει το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών του χρόνο με το χρόνο και καλείται […]

Συμπληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 μια τριετία και  εξελίσσεται με πλήρη επιτυχία, η δραστηριότητα της Astra Service ως επίσημου Administrator στο δίκτυο των Authorized Sony Serive Centers, για Ελλάδα και Κύπρο. Ένα δίκτυο, που ανεβάζει το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών του χρόνο με το χρόνο και καλείται μέχρι το τέλος του 2016, να λειτουργήσει σε νέες απαιτητικότερες συνθήκες. Συνθήκες, που προετοιμάζονται προσεκτικά σε συνεργασία με την Sony Europe, για την εξυπηρέτηση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Με τον τρόπο αυτό και μέσα από την συνεχιζόμενη θεαματική αύξηση των πωλήσεων των συσκευών Sony στην Ελλάδα και Κύπρο, το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Sony Service Centers, σε κάθε πόλη, θα συνεχίζει να αποτελεί το σημείο αναφοράς της άψογης εξυπηρέτησης, που εγγυάται η Sony στους πελάτες της.

Η καθημερινή αυστηρή τεχνική υποστήριξη, η τήρηση αυστηρών ποιοτικών προδιαγραφών αλλά και ο σχεδιασμός νέων υπηρεσιών, εντάσσονται στην συνεχή δραστηριότητα των στελεχών και υπαλλήλων της Astra Service, που διεκδικεί δυναμικά μια θέση Administrator Δικτύων, ανάμεσα σε αντίστοιχες Εταιρείες στην υπόλοιπη Ευρώπη. H Astra Service A.E ακόμα και κάτω από τις σημερινές δυσμενείς συγκυρίες, τηρώντας επί είκοσι και πλέον χρόνια, μια σταθερή επιχειρηματική λογική, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή. Η επένδυση αυτή, που προϋποθέτει ότι η τεχνογνωσία και οι υποδομές βελτιώνονται συνεχώς, μέσα από τέτοιες μεγάλες Διεθνείς συνεργασίες, όπως η συγκεκριμένη με την Sony Europe, ανεβάζει το επίπεδο εξυπηρέτησης του Έλληνα καταναλωτή στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό.

Στο πλαίσιο αυτής της αναβάθμισης, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Αττική, η νέα υπηρεσία, In Home Service και αφορά την καινοτόμο δραστηριότητα επισκευής των τηλεοράσεων στον χώρο του πελάτη. Με ένα τηλεφώνημα στο 210 6860 010 το εξουσιοδοτημένο service TV, που βρίσκεται στην Μαρίνου Αντύπα 88 στο Ολυμπιακό Στάδιο, οργανώνει την αποστολή τεχνικού στο σπίτι του πελάτη για την διεκπεραίωση της επισκευής του. Χωρίς άσκοπες μεταφορές και με την ελάχιστη δυνατή ενόχληση του πελάτη. Η υπηρεσία αυτή καλύπτει όλες τις περιοχές του Νομού Αττικής και αξιολογείται συνεχώς, σε όλα τα κρίσιμα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που δικαιώνουν εν τέλει τον καταναλωτή για την επιλογή του.

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ