Επίσημη Συνεργασία με Miele

Ξεκίνησε από το Μάρτιο του 2014 και συνεχίζεται με επιτυχία η συμφωνία Επίσημης Συνεργασίας της Miele με την Astra Service. Έτσι και η υπηρεσία ServiceOnLine, θα εξασφαλίζει στους κατόχους των συσκευών Miele, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Η συνεργασία περιλαμβάνει όλες τις “κατ οίκον επισκευές” στην περιοχή Αττικής, με τους ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς Miele. Η συνεργασία αυτή […]

Ξεκίνησε από το Μάρτιο του 2014 και συνεχίζεται με επιτυχία η συμφωνία Επίσημης Συνεργασίας της Miele με την Astra Service. Έτσι και η υπηρεσία ServiceOnLine, θα εξασφαλίζει στους κατόχους των συσκευών Miele, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Η συνεργασία περιλαμβάνει όλες τις “κατ οίκον επισκευές” στην περιοχή Αττικής, με τους ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς Miele. Η συνεργασία αυτή διασφαλίζει τον πελάτη για την απόκτηση των τελευταίων αναβαθμίσεων, όπως επίσης και την ευκαιρία για ένα πλήρη έλεγχο της συσκευής του, σύμφωνα με τις εργοστασιακές οδηγίες. Επί πλέον παρέχεται η Εγγύηση Επισκευής Miele, με διάρκεια 2 ετών, εφόσον χρησιμοποιηθούν ανταλλακτικά για την επισκευή.

Βρείτε Service εδώ ότι συσκευή miele και αν έχετε

Στο πλαίσιο συνεργασίας, περιλαμβάνεται επί πλέον και το σύνολο δραστηριότητας επισκευών και συντηρήσεων για τις ηλεκτρικές σκούπες Miele, όπως επίσης και η πώληση των σχετικών παρελκομένων.
Στο κεντρικό κατάστημα της Astra Service, επί της Μαρίνου Αντύπα 88 στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκτίθεται όλη η γκάμα των careproducts και accessories, Miele. Προϊόντα φροντίδας και καθαρισμού για συσκευές Miele, αξεσουάρ μαγειρικής και σκουπών, απορρυπαντικά και καθαριστικά.
Ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί για Miele ηλεκτρικές σκούπες, πλαισιώνουν την γκάμα των υπηρεσιών, που  παρέχει η Astra Service, ως Επίσημος Service Agent, Miele.


ectetur.

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ