Επίσημη Συνεργασία με Miele

Ξεκίνησε από το Μάρτιο του 2014 και συνεχίζεται με επιτυχία η συμφωνία Επίσημης Συνεργασίας της Miele με την Astra Service. Έτσι και η υπηρεσία ServiceOnLine, θα εξασφαλίζει στους κατόχους των συσκευών Miele, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Η συνεργασία περιλαμβάνει όλες τις «κατ οίκον επισκευές» στην περιοχή Αττικής, με τους ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς Miele. Η συνεργασία αυτή […]

Ξεκίνησε από το Μάρτιο του 2014 και συνεχίζεται με επιτυχία η συμφωνία Επίσημης Συνεργασίας της Miele με την Astra Service. Έτσι και η υπηρεσία ServiceOnLine, θα εξασφαλίζει στους κατόχους των συσκευών Miele, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Η συνεργασία περιλαμβάνει όλες τις «κατ οίκον επισκευές» στην περιοχή Αττικής, με τους ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς Miele. Η συνεργασία αυτή διασφαλίζει τον πελάτη για την απόκτηση των τελευταίων αναβαθμίσεων, όπως επίσης και την ευκαιρία για ένα πλήρη έλεγχο της συσκευής του, σύμφωνα με τις εργοστασιακές οδηγίες. Επί πλέον παρέχεται η Εγγύηση Επισκευής Miele, με διάρκεια 2 ετών, εφόσον χρησιμοποιηθούν ανταλλακτικά για την επισκευή.

Βρείτε Service εδώ ότι συσκευή miele και αν έχετε

Στο πλαίσιο συνεργασίας, περιλαμβάνεται επί πλέον και το σύνολο δραστηριότητας επισκευών και συντηρήσεων για τις ηλεκτρικές σκούπες Miele, όπως επίσης και η πώληση των σχετικών παρελκομένων.
Στο κεντρικό κατάστημα της Astra Service, επί της Μαρίνου Αντύπα 88 στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκτίθεται όλη η γκάμα των careproducts και accessories, Miele. Προϊόντα φροντίδας και καθαρισμού για συσκευές Miele, αξεσουάρ μαγειρικής και σκουπών, απορρυπαντικά και καθαριστικά.
Ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί για Miele ηλεκτρικές σκούπες, πλαισιώνουν την γκάμα των υπηρεσιών, που  παρέχει η Astra Service, ως Επίσημος Service Agent, Miele.


ectetur.

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ