Συντήρηση Air Condition

Η περιοδική συντήρηση και ο έλεγχος εξαρτημάτων του κλιματιστικού σας μπορεί να προλάβει τα μικρά προβλήματα πριν αυτά γίνουν μεγάλα και χρειάζεται ακριβή επισκευή ή αντικατάσταση του κλιματιστικού σας.

Ο τεχνικός μας θα ελέγξει/συμπληρώσει τα επίπεδα του ψυκτικού υγρού, θα απολυμάνει τις ψύκτρες κυκλοφορίας του αέρα και θα προχωρήσει σε καθαρισμό των φίλτρων και γενικότερο έλεγχο για την καλή λειτουργία του κλιματιστικού. Οι εργασίες αυτές προστατεύουν από βλάβη το ακριβότερο κομμάτι του κλιματιστικού, τον συμπιεστή, το κλιματιστικό αποδίδει καλύτερα και πιο οικονομικά και το κυριότερο προστατεύετε την υγεία σας αναπνέοντας καθαρότερο αέρα.

 

Η προσφορά του κόστους συντήρησης είναι 24.90 ευρώ για τα έως 24.000 BTU κλιματιστικά.
Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η ενδεχόμενη συμπλήρωση των ψυκτικών υγρών.

 • Άμεση εξυπηρέτηση
 • Προκαθορισμένο ραντεβού
 • Όλες οι μάρκες
 • Πανελλαδικό δίκτυο

Με την Ετήσια Συντήρηση επιτυγχάνεται :
1.Η μέγιστη απόδοση του κλιματιστικού.
2.Οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος.
3.Καθαρό περιβάλλον, γιατί αποφεύγεται η συσσώρευση παθογόνων μικροοργανισμών, που επαναπροωθούνται με το σύστημα κλιματισμού στους χώρους διαβίωσης και εργασίας.

Η Συντήρηση περιλαμβάνει :
1.Καθαρισμό της εσωτερικής μονάδας με ειδικά υγρά απολύμανσης και καθαρισμό των φίλτρων.
2.Ψεκασμό του εσωτερικού στοιχείου και καθαρισμό της λεκάνης συμπυκνωμάτων.
3.Έλεγχο και συμπλήρωση ψυκτικού υγρού.
4.Έλεγχο διαρροών
5.Χημικό καθαρισμό της εξωτερικής μονάδας.

  Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

  Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
  Αναστασία Χατζηαποστόλου

  Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
  Ανδρέας Λυκουράς

  Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
  Κυρίτση Ματίνα

  Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
  Ευάγγελος Πασχάλης

  Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
  Θάνος Θάνος

  Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
  Ευαγγελία Καλλέργη

  ΘΕΛΩ
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ