Service οικιακών συσκευών AEG, από εξειδικευμένους τεχνικούς.
Τηλεφωνήστε για άμεσο ραντεβού στο 210 6860 000

Εμπιστευτείτε σε μας το service οικιακών συσκευών AEG, του  σπιτιού σας. Τα εργαστήρια της Astra Service διαθέτουν πλήρες τμήμα service λευκών συσκευών, το οποίο λύνει οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά, επισκευή οικιακών συσκευών AEG. Προγραμματισμός ραντεβού άμεσος και επίσκεψη τεχνικού, την επόμενη μέρα.
Τιμές λογικές και δυνατότητα ανταλλακτικών after market, ισοδύναμα με τα γνήσια, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη για οικονομικότερες επισκευές.

Τηλεφωνήστε τώρα στο 210 6860 000 και σας κλείνουμε την ώρα επίσκεψης του τεχνικού, ή

«Κάντε κλικ στο “Κλείστε Ραντεβού”, συμπληρώστε τη φόρμα με έκπτωση 20%

Και αφήστε τη λύση για το πρόβλημα, σε μας τους τεχνικούς της Astra Service, που με τη σειρά μας :

  • Ερχόμαστε άμεσα ή την ώρα, που εσείς μπορείτε
  • Κάνουμε την διάγνωση ή και επισκευάζουμε με την πρώτη επίσκεψη
  • Δίνουμε τις οικονομικότερες λύσεις με ανταλλακτικά γνήσια ή after market
  • Καλύπτουμε κάθε επισκευή με γραπτή εγγύηση, 12 μηνών.
  • Σας δίνουμε δυνατότητα εξόφλησης με POS και ανέπαφα.

Και το πιο σημαντικό. Είμαστε υπεύθυνοι μέχρι τέλους για την δουλειά, που μας έχετε αναθέσει.

Οι τεχνικοί μας ενημερώνονται καθημερινά για τα θέματα προφύλαξης από τον κορωνοιό  και λαμβάνουν όλα τα μέτρα προφύλαξης της υγείας της δικής τους και των πελατών μας.

Σε κάθε περίπτωση εμείς στην Astra Service είμαστε οι ίδιοι τεχνικοί-επισκευαστές και δημιουργήσαμε την πλατφόρμα διαχείρισης των επισκευών  ServiceOnline.gr, ώστε να εξυπηρετούμε με διαφάνεια και ευθύνη τους πελάτες, που μας εμπιστεύονται τις επισκευές των συσκευών τους.

Η ServiceOnline.gr δεν είναι πλατφόρμα εύρεσης τεχνικών, αλλά η πλατφόρμα διεκπεραίωσης περισσότερων από 50.000 επισκευών, ετησίως από εμάς και το online δίκτυό μας, Πανελλαδικά.

Κερδίστε επίσης, με κάθε επισκευή AEG, την κάρτα ανταμοιβής ServiceOnline-plus, την πρώτη κάρτα Bonus-επισκευών στην Ελλάδα, από την Astra Service.

Αποκτήστε πόντους και εξαργυρώστε με δώρα ή συμψηφισμό με επόμενες επισκευές του οικιακού σας εξοπλισμού.

ServiceOnline-plus. Μία κάρτα για Όλες τις Επισκευές του σπιτιού σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο 210 6860 000 ή ελάτε στην Μαρίνου Αντύπα 88 στο Ολυμπ. Στάδιο.

Επιλέξτε την συσκευή AEG, που θέλετε να επισκευάσετε...

Επικοινωνήστε εύκολα μαζί μας...

Είμαστε συνέχεια στη διάθεσή σας

Τηλεφωνήστε μας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ καθημερινά και το Σάββατο 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.
210 6860000

Τις υπόλοιπες ώρες, μας αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή του κέντρου και επικοινωνούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία. Περιγράψτε το πρόβλημα της συσκευής σας και θα σας κλείσουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας την ώρα, που εσείς επιθυμείτε.

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν δημιουργεί καμία δέσμευση

Επισυνάψετε οποιοδήποτε βίντεο ή φωτογραφία θεωρείτε ότι θα δώσει, πληρέστερη εικόνα της βλάβης. Μέχρι 40 ΜΒ

(*) Υποχρεωτικό

Επιλογή Ημέρας και Ώρας Ραντεβού

Γιατί ServiceOnline;

Αίτημα

Μέσω του ServiceOnline καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Η Astra Service οργανώνει για εσάς όλη τη διαδικασία της εξυπηρέτησης και της επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες καλύπτουμε την επισκευή της συσκευής σας με την εγγύηση της Astra Service.

Αίτημα

Καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Οργανώνoυμε τη διαδικασία εξυπηρέτησης και επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες εγγυόμαστε την επισκευή της συσκευής σας.

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ