Η εταιρεία

H Astra Service μέσω της πλατφόρμας serviceonline διαχειρίζεται κάθε αίτημα βλάβης με τα δικά της Τεχνικά Τμήματα. Οι τεχνικοί της Εταιρείας είναι αξιόπιστοι και υπεύθυνοι και έτοιμοι για την πιο δύσκολη βλάβη. Η Εταιρεία βρίσκεται δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε ιδιόκτητο χώρο 1000 τετρ. μέτρων και στελεχώνεται από 30 μόνιμους υπαλλήλους.

Τηλεφωνήστε στο 210 6860000 για άμεσο ραντεβού στο σπίτι σας ή ελάτε στα εργαστήριά μας στην  Μαρίνου Αντύπα 88 -Ολυμπιακό Στάδιο και απολαύστε έναν άλλον τρόπο εξυπηρέτησης στις εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Περισσότερες από 50000 Επισκευές
Για περισσότερα από 20 χρόνια
Περισσότεροι από 40.000 πελάτες ετησίως

Η  ASTRA SERVICE A.E.  είναι ένας μεγάλος τεχνικός οργανισμός στον χώρο των επισκευών και εγκαταστάσεων ηλεκτρικών   συσκευών. Ιδρύθηκε το 1994, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον χώρο των οικιακών συσκευών.

Καλύπτουμε όλη την Αττική για βλάβες στο σπίτι Λευκών Συσκευών και Τηλεοράσεων

Το πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών Sony – Phililps – Sharp – Thomson – Toshiba αποτελείται από:

  •  55 σημεία επισκευών συσκευών Εικόνας και Ήχου
  • Περισσότερα από 100 σημεία μικροσυσκευών

Στην διάρκεια των 24 ετών λειτουργίας, με αυτή την Εταιρική μορφή, το Δίκτυο έχει πλαισιωθεί από τους καλύτερους επαγγελματίες της κάθε περιοχής. Όλες οι εντολές και η ροή εργασιών επιβλέπονται από ειδικό λογισμικό, που έχει αναπτυχθεί για την ASTRA SERVICE προκειμένου να εξασφαλίζει ταχύτητα και ποιότητα στις υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Αναζητήστε τη συσκευή σας

Αίτημα

Καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Οργανώνoυμε τη διαδικασία εξυπηρέτησης και επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες εγγυόμαστε την επισκευή της συσκευής σας.

Αίτημα

Καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Οργανώνoυμε τη διαδικασία εξυπηρέτησης και επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες εγγυόμαστε την επισκευή της συσκευής σας.

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ