Τι είναι το Service Online;

Είναι η πλατφόρμα Υπηρεσιών της Astra Service A.E , σχεδιασμένη έτσι, ώστε να διευκολύνει την διαδικασία των επισκευών Οικιακών Συσκευών και Τηλεοράσεων των πελατών της, κατ οίκον.

H υπηρεσία μέσω ServiceOnLine.gr , αποτελεί μια μοναδικά Εξειδικευμένη εφαρμογή για τον συντονισμό των Τμημάτων Τεχνικής Υποστήριξης, των υπευθύνων των Ανταλλακτικών και των τεχνικών, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Με άλλα λόγια η πλατφόρμα ServiceOnLine.gr δεν παραπέμπει σε τρίτους τεχνικούς, δεν λειτουργεί ως «μεσίτης υπηρεσιών» αλλά αντίθετα είναι η πλατφόρμα, που συνδέει τον σύγχρονο καταναλωτή με μια αξιόπιστη Εταιρεία Επισκευών την Astra Service.

Συμπερασματικά η Astra Service χρησιμοποιεί την δική της εφαρμογή ServiceOnLine.gr για την εξυπηρέτηση των πελατών της, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη της κάθε επισκευής.

Με περισσότερες από 50,000 υπηρεσίες επισκευών κάθε χρόνο και καταγεγραμμένο πελατολόγιο 350.000 + πελατών οι υπηρεσίες ServiceOnLine έχουν καθιερωθεί στην πρώτη θέση προτίμησης του σύγχρονου καταναλωτή. Η εγκεκριμένη χρήση άλλωστε της πλατφόρμας από την Sony, Philips, Sharp, Miele και Neon Energy αποτελούν μια επιπρόσθετη εγγύηση εξυπηρέτησης , με υψηλά standards. Οι δεκάδες χιλιάδες επισκευών σε συσκευές Bosch, Pitsos, Siemens, Neff και LG στα πλαίσια και του προγράμματος Total Support, εξυπηρετούνται με μεγάλη επιτυχία, από την ίδια εφαρμογή.

ServiceOnLine.gr λοιπόν και δείτε τι σημαίνει……. Repair is Care ! 210.6860000

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ