«Υπόγεια Πολιτεία Επισκευών» της Astra Service & πλατφόρμα ServiceOnLine.gr

Ένας Non stop μηχανισμός εξυπηρέτησης πελατών.

Με έμπειρο και μάχιμο προσωπικό,  σε ένα χώρο 1.000 τετραγωνικών, δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην υπηρεσία του νοικοκυριού σας καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε ένα ασταμάτητο έργο επισκευών.

Εδώ λειτουργεί, η Τεχνική Δύναμη Υποστήριξης της Astra Service, έτοιμη να κινητοποιηθεί άμεσα και αποτελεσματικά με ένα μόνο τηλεφώνημα ή ένα μόνο κλικ, για την επισκευή της δικής σας οικιακής συσκευής, στο σπίτι σας ή στα εργαστήριά μας.

To ServiceOnLine.gr είναι η πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών της Astra Service. Εδώ ο πελάτης, καταχωρεί τη βλάβη του χωρίς καμία δέσμευση, κλείνει ραντεβού την ώρα που επιθυμεί και παρακολουθεί την εξέλιξη της επισκευής του, μέχρι το τέλος. Κι όλα αυτά, διότι η Astra Service αναλαμβάνει η ίδια την τελική ευθύνη της κάθε επισκευής, μέχρι την επαναφορά στην κανονική της λειτουργία, στις εργοστασιακές της προδιαγραφές.

Η Υπόγεια πολιτεία Επισκευών, βρίσκεται λοιπόν δίπλα σας, με:

  • Προσωπικό 40 έμπιστων υπαλλήλων
  • Πανελλαδικό δίκτυο service points σε Online σύνδεση με τα κεντρικά.
  • 1.000 τετραγωνικά μέτρα εργαστηρίων και χώρων εξυπηρέτησης πελατών στο Ολυμπιακό Στάδιο.
  • Online σύνδεση για παραγγελίες ανταλλακτικών από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  • Επίσημες εξουσιοδοτήσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οικιακών συσκευών.
  • Την μεγαλύτερη πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών-τεχνικών και καταστημάτων.
  • Την τεχνογνωσία, που της δίνουν οι 19.000 επισκευές στο σπίτι ετησίως και 30.000 επισκευές στα κεντρικά εργαστήρια και στα service points, πανελλαδικά.

Η εξυπηρέτηση είναι άμεση με ένα τηλεφώνημα στο 210 6860 000, όπου  κλείνετε απευθείας το ραντεβού για την επισκευή σας, την ίδια ή το πολύ, την επόμενη μέρα ή μπαίνοντας  στο serviceonline.gr και καταχωρώντας τη βλάβη της συσκευής σας.

Γραπτή Εγγύηση 12 μηνών συνοδεύει την κάθε επισκευή, κάνοντας τον πελάτη να  νοιώθει απόλυτα εξασφαλισμένος.

Κάθε επισκευή συνοδεύεται από εκπτωτικά κουπόνια των 5 ή 10 € για χρήση στην επόμενη επισκευή. Τα κουπόνια είναι και για δική σας χρήση ή μπορείτε να τα μεταβιβάσετε.

Τέλος, όλοι οι τεχνικοί σας επισκέπτονται με POS, έτσι ώστε να πληρώνετε με κάρτα από το σπίτι σας.

Εγγυημένες επισκευές οικιακών συσκευών.
Μια συνεχής προσφορά στα χρόνια της κρίσης!

Στα χρόνια, που η αντικατάσταση των οικιακών μας συσκευών με καινούργιες,  γίνεται όλο και δυσκολότερη, η εγγυημένη επισκευή είναι μια μεγάλη ανάσα για το Ελληνικό νοικοκυριό. Η ανανέωση χρόνου λειτουργίας των συσκευών, έχει άμεσο και σημαντικό οικονομικό όφελος. Η επιλογή ανταλλακτικών after market, που εκλογικεύουν τις “παράλογες”, σε κάποιες περιπτώσεις, εργοστασιακές τιμές των ανταλλακτικών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα των εξειδικευμένων επισκευαστών. Με αποτέλεσμα πάντα την οικονομικότερη επισκευή.

Η ευελιξία στην διαχείριση του χρόνου των τεχνικών, δίνει επίσης δυνατότητες για οικονομικότερες προσφορές υπηρεσιών και άρα συμφέρουσες λύσεις στον πελάτη.

 Εμπιστευόμαστε το Service Online γιατί ….…

  • Δεν πρόκειται για….μεσίτες αλλά για τεχνίτες!
  • Για την βλάβη της οικιακής μας συσκευής θα προτιμήσουμε μια τεχνική εταιρεία, που θα αναλάβει την ευθύνη και όχι έναν ανεξάρτητο τεχνικό χωρίς πολλές δεσμεύσεις και εγγυήσεις ή ένα μεσάζοντα, που θα υποδείξει τεχνικό και….γεια σας

 

Για κάθε πρόβλημα των οικιακών μας συσκευών, έχουμε πλέον το τεχνικό τμήμα του δικού μας νοικοκυριού……
Μπαίνουμε στο ServiceOnline.gr ή καλούμε το 210 6860000 και δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα των οικιακών μας συσκευών!

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ