Η Astra Service

Μια επισκέψιμη υποδομή 1.000 τ.μ δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου δεν υπάρχουν οι γνωστές πινακίδες «Απαγορεύεται η
είσοδος εις τους μη έχοντες εργασία» Από εδώ ξεκινούν κάθε μέρα οι τεχνικοί μας !

Τριάντα χρόνια στην πρωτοπορία των επισκευών, σε όλη την Ελλάδα, αναπτύσσεται καθημερινά η τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση ενός ασταμάτητου, καθημερινού έργου επισκευών.

Με δυναμικό 40 τεχνικών και διαχειριστών, ο κατάλληλος τεχνικός είναι πάντα δίπλα σας, σε ένα έργο, που συντονίζεται από το Τεχνικό μας Τμήμα.

H επίσημη συνεργασία με τις μεγαλύτερες Εταιρείες όπως Sony, Philips, Miele, Sharp και η εξειδίκευση με χιλιάδες επισκευές στις αξιόλογες οικιακές συσκευές Bosch, Pitsos, Siemens, Neff και άλλες, είναι αυτονόητη προυπόθεση για μια εγγυημένη επισκευή με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Ο προγραμματισμός των ραντεβού, μπορεί να γίνεται ηλεκτρονικά, απ ευθείας από τον πελάτη, την ώρα και μέρα, που επιθυμεί και βέβαια και μέσω τηλεφωνικού κέντρου.

Η πλατφόρμα serviceOnLine.gr αποτελεί το κεντρικό σύστημα συντονισμού όλων των καθημερινών μας εργασιών. Εκεί καταγράφονται τα πάντα γύρω από την επισκευή.

Ο χώρος εξυπηρέτησης πελατών της Εταιρείας (Μαρίνου Αντύπα 88, Ολυμπιακό Στάδιο) είναι και το κεντρικό Philips Flagship Store στην Ελλάδα, με μεγάλες ευκαιρίες για συσκευές B stock, όπως επίσης και άλλων συσκευών, που πωλούνται και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες και από την Αττική Οδό (έξοδος Κύμης). Σε κάθε όμως περίπτωση, πριν μας επισκεφθείτε, επικοινωνήστε μαζί μας μήπως βρούμε μαζί ευκολότερο τρόπο για την αντιμετώπιση της βλάβης της συσκευής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ