Επισκευές TV, ελάτε στο πιο σύγχρονο χώρο επισκευών της Αττικής.

Service Τηλεόρασης LG

Επισκευάζουμε περισσότερες από 5.000 τηλεοράσεις το χρόνο. Ελάτε στα εργαστήριά μας και δειτε τι σημαίνει άμεση εξυπηρέτηση. Αυθημερόν διαγνώσεις, εύκολη πρόσβαση, θέσεις πάρκινγκ. Ελάτε τώρα στα εργαστήρια στο Ολυμπιακό Στάδιο, έξοδος Κύμης.

Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα επίσκεψης των τεχνικών μας επί τόπου.

Εμπιστευτείτε το service τηλεόρασης στους καλύτερους τεχνικούς.  Τα μεγαλύτερα εργαστήρια επισκευής τηλεόρασης στην Ελλάδα είναι εδώ και μπορείτε να μας επισκεφθείτε. Δείτε, αν θέλετε, από κοντά την επισκευή βλάβης τηλεόρασης, μιλήστε με τους τεχνικούς μας.

Εξουσιοδοτημένοι για όλη την Ελλάδα από Sony, Philips, TCL, Thomson, Sharp, Toshiba, Blaupunkt και εξειδικευμένοι με χιλιάδες επισκευές τηλεοράσεων σε LG, Samsung. Η εξυπηρέτηση πελατών υπόκειται στα πιο αυστηρά standards των Εταιρειών, που εκπροσωπούμε, διασφαλίζοντας τις υψηλότερες απαιτήσεις των καταναλωτών.

Και βέβαια ανταλλακτικά κατευθείαν από τους κατασκευαστές. Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται για λόγους κόστους να χρησιμοποιηθούν ανταλλακτικά after market, για οικονομικότερες επισκευές και πάντα κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

Τι είναι η πλατφόρμα ServiceOnline, γιατί να την προτιμήσω ;

H πλατφόρμα ServiceOnline είναι το “λογισμικό συνεννόησης” των τεχνικών μας τμημάτων με τους πελάτες μας. Εδώ καταχωρούμε κάθε βλάβη TV ξεχωριστά, προγραμματίζουμε τα ραντεβού, παρακολουθούμε την εξέλιξη μέχρι να λειτουργήσει σωστά ξανά η τηλεόρασή σας . Όλες φάσεις εξυπηρέτησης, οι εργασίες που έγιναν και τα ανταλλακτικά, καταγράφονται με κάθε λεπτομέρεια και είναι όλα στην διάθεσή σας, μέχρι και ένα χρόνο μετά την επισκευή.

Τον φάκελο για το service τηλεόρασης, τον ανοίγουμε εμείς με ένα τηλεφώνημα στο 210 6860 000 .

Ποιες είναι οι διαφορές του ServiceOnline με τις γνωστές “πλατφόρμες εύρεσης τεχνικών”, “τηλεφωνικούς καταλόγους” κλπ ;

  • Είμαστε οι ίδιοι τεχνικοί, δεν σας παραπέμπουμε σε τρίτους.
  • Έχουμε τον έλεγχο κάθε φάσης της εξυπηρέτησης
  • Η χρέωση υπηρεσιών και ανταλλακτικών, γίνεται από την Εταιρεία μας.
  • Σε περίπτωση αδυναμίας επί τόπου επισκευής, αναλαμβάνουν τα εργαστήριά μας.
  • Σας εξασφαλίζουμε εμείς με γραπτή εγγύηση 12 μηνών.
  • Εξοφλείτε τα παραστατικά μας και με P.O.S στο χώρο σας.
  • Για κάθε επισκευή τηλεόρασης είμαστε υπεύθυνοι Εμείς και όχι οποιοσδήποτε τρίτος.

Επενδύουμε εδώ και 30 χρόνια…

…σε επιμόρφωση εξειδικευμένων τεχνικών, σε εργαστήρια επισκευών και σε προσωπικό υποστήριξης βλαβών. Σχεδιάσαμε πρώτοι τη μεγαλύτερη πλατφόρμα επισκευών ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο serviceonline, που εξυπηρετεί περισσότερες από 45.000 επισκευές το χρόνο, και συνεχίζουμε.

ServiceOnline, η μοναδική πλατφόρμα με φυσικές υποδομές και εργαστήρια, που μπορείς να επισκεφθείς…

Βρισκόμαστε στην Μαρίνου Αντύπα 88, στο Νέο Ηράκλειο (300 μ. από το Ολυμπιακό Στάδιο) σε ένα χώρο 1.000 τ.μ. Εδώ είναι η Υπόγεια Πολιτεία Επισκευών, με τεχνικούς, εργαστήρια, υποδομές εξυπηρέτησης πελατών. Ελάτε, ξεναγηθείτε στα εργαστήριά μας, δείτε γιατί είμαστε πρωτοπόροι.  Από εδώ ξεκινούν κάθε πρωί οι τεχνικοί μας και καλύπτουν όλη την Αττική.

Τηλεφωνήστε μας στο 210 6860 000 και σας κλείνουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας

Επωφεληθείτε επί πλέον, για κάθε service τηλεόρασης, πόντους και δώρα με την κάρτα ανταμοιβής ServiceOnline+, την πρώτη κάρτα Bonus Επισκευών στην Ελλάδα, από την Astra Service.

Πατήστε τον κατασκευαστή της τηλεόρασής σας στο κάτω μέρος της σελίδας και δείτε περισσότερα…

Επιλέξτε τον Κατασκευαστή της τηλεόρασης σας
Είμαστε οι ίδιοι Επισκευαστές, όχι πλατφόρμα εύρεσης Τεχνικών...

Τηλεφωνήστε μας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ καθημερινά και το Σάββατο 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Τις υπόλοιπες ώρες, μας αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή του κέντρου και επικοινωνούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία. Περιγράψτε το πρόβλημα της συσκευής σας και θα σας κλείσουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας την ώρα, που εσείς επιθυμείτε. 

Η Εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα δυνατά μέτρα προστασίας, για την προφύλαξη της υγείας του προσωπικού και των πελατών της.

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν δημιουργεί καμία δέσμευση

Επισυνάψετε οποιοδήποτε βίντεο ή φωτογραφία θεωρείτε ότι θα δώσει, πληρέστερη εικόνα της βλάβης. Μέχρι 40 ΜΒ

(*) Υποχρεωτικό

Επιλογή Ημέρας και Ώρας Ραντεβού

Επισκευές Τηλεοράσεων, δείτε γιατί κερδίζετε όταν θα μας επιλέξετε...

Service Τηλεόρασης LGH καλύτερη εγγύηση για την επισκευή της τηλεόρασής σας είναι οι χιλιάδες επισκευές που έχουν πραγματοποιήσει οι τεχνικοί μας.


Αποκαταστήστε
την άψογη λειτουργία της τηλεόρασής σας, με την πλήρη ευθύνη της Astra Service.

Κερδίστε χρόνο και χρήμα και επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπιστευθείτε τη σιγουριά της επισκευής στην Astra Service.

Επιλέξτε τον Κατασκευαστή της τηλεόρασης σας
Είμαστε συνέχεια στη διάθεσή σας.

Τηλεφωνήστε μας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ καθημερινά και το Σαββατοκύριακο 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Τις υπόλοιπες ώρες, μας αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή του κέντρου και επικοινωνούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία. Περιγράψτε το πρόβλημα της συσκευής σας και θα σας κλείσουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας την ώρα, που εσείς επιθυμείτε.

(*) Υποχρεωτικό

(*) Υποχρεωτικό

Επιλογή Ημέρας και Ώρας Ραντεβού
-20% στην online καταχώρηση ραντεβού
Εγγύηση επισκευής
Ραντεβού την ίδια ή την επόμενη ημέρα

Χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και ζημιές

Αίτημα

Καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Οργανώνoυμε τη διαδικασία εξυπηρέτησης και επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες εγγυόμαστε την επισκευή της συσκευής σας.

Αίτημα

Καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Οργανώνoυμε τη διαδικασία εξυπηρέτησης και επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες εγγυόμαστε την επισκευή της συσκευής σας.

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ