α

Επισκευές τηλεοράσεων στο σπίτι. Μη μεταφέρετε τις συσκευές, ερχόμαστε επί τόπου.
Τηλεφωνήστε τώρα στο 210 6860 000 και λύστε το πρόβλημα της τηλεόρασής σας.

Service Τηλεόρασης LG

Διαθέτουμε την πιο σύγχρονη μονάδα επισκευών τηλεοράσεων στη Νότια Ευρώπη.

Εξουσιοδοτημένοι και αποκλειστικοί επισκευαστές για την Ελλάδα και Κύπρο, από τους κορυφαίους κατασκευαστές  Sony και Philips, όπως επίσης και από τις Εταιρείες TCL, Sharp και Toshiba.

Εξειδικευμένο Τμήμα για τηλεοράσεις LG και Samsung, με ιστορικό χιλιάδων επισκευών.

Επισκευάζουμε επί τόπου στο σπίτι σας, με ένα τηλεφώνημα στο 210 6860 000 ή παραλαμβάνουμε με προσοχή  την τηλεόρασή σας την μεταφέρουμε  στα εργαστήριά μας. Υπάρχει δυνατότητα και για τηλεόραση προσωρινής αντικατάστασης.

Δυνατότητα online κλεισίματος ραντεβού και ο τεχνικός μας θα έρθει στο χώρο σας την ώρα, που εσείς έχετε επιλέξει.

Οι τεχνικοί μας ενημερώνονται καθημερινά για τα θέματα προφύλαξης από τον κορωνοιό  και λαμβάνουν όλα τα μέτρα προφύλαξης της υγείας της δικής τους και των πελατών μας.

POS και ανέπαφες συναλλαγές, γίνονται είτε στο σπίτι είτε στο κατάστημα παραλαβών της Εταιρείας.

Στην περίπτωση επισκευής στα εργαστήριά μας, ο πελάτης έχει την δυνατότητα online tracking όλων των σταδίων επισκευής  από τον υπολογιστή του, όπως επίσης και δυνατότητα παρέμβασης με μήνυμα απευθείας στον τεχνικό, που επισκευάζει την τηλεόρασή του.

Εγγύηση Ενός Έτους για κάθε Επισκευή από την Astra Service, που έχει καλύψει με εγγύηση εκατοντάδες χιλιάδες τηλεοράσεις διετούς ή και πενταετούς διάρκειας.

Προμήθεια των ανταλλακτικών απ’ ευθείας από τους κατασκευαστές σε μία, έως το πολύ επτά ημέρες.

Ηλεκτροστατική προστασία για όλα τα ευπαθή ανταλλακτικά.

Σε κάθε περίπτωση εμείς στην Astra Service είμαστε οι ίδιοι τεχνικοί-επισκευαστές και δημιουργήσαμε την πλατφόρμα διαχείρισης των επισκευών  ServiceOnline.gr, ώστε να εξυπηρετούμε με διαφάνεια και ευθύνη τους πελάτες, που μας εμπιστεύονται τις επισκευές των συσκευών τους.

Η ServiceOnline.gr δεν είναι πλατφόρμα εύρεσης τεχνικών, αλλά η πλατφόρμα διεκπεραίωσης περισσότερων από 50.000 επισκευών κάθε χρόνο από εμάς και το online δίκτυό μας, Πανελλαδικά.

Επί πλέον κερδίστε με κάθε επισκευή τηλεόρασης πόντους και εξαργυρώστε με δώρα ή υπηρεσίες με την κάρτα ανταμοιβής ServiceOnline-plus, την πρώτη κάρτα Bonus-Επισκευών στην Ελλάδα, από την Astra Service.

Τηλεφωνήστε τώρα στο 210 6860 000 ή ελάτε στην Μαρίνου Αντύπα 88 στο Ολυμπιακό Στάδιο, για μια άμεση και οικονομική επισκευή της τηλεόρασής σας.

Επιλέξτε τον Κατασκευαστή της τηλεόρασης σας
Είμαστε οι ίδιοι Επισκευαστές, όχι πλατφόρμα εύρεσης Τεχνικών...

Τηλεφωνήστε μας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ καθημερινά και το Σάββατο 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Τις υπόλοιπες ώρες, μας αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή του κέντρου και επικοινωνούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία. Περιγράψτε το πρόβλημα της συσκευής σας και θα σας κλείσουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας την ώρα, που εσείς επιθυμείτε. 

Η Εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα δυνατά μέτρα προστασίας, για την προφύλαξη της υγείας του προσωπικού και των πελατών της.

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν δημιουργεί καμία δέσμευση

Επισυνάψετε οποιοδήποτε βίντεο ή φωτογραφία θεωρείτε ότι θα δώσει, πληρέστερη εικόνα της βλάβης. Μέχρι 40 ΜΒ

(*) Υποχρεωτικό

Επιλογή Ημέρας και Ώρας Ραντεβού

Επισκευές Τηλεοράσεων, δείτε γιατί κερδίζετε όταν θα μας επιλέξετε...

Service Τηλεόρασης LGH καλύτερη εγγύηση για την επισκευή της τηλεόρασής σας είναι οι χιλιάδες επισκευές που έχουν πραγματοποιήσει οι τεχνικοί μας.


Αποκαταστήστε
την άψογη λειτουργία της τηλεόρασής σας, με την πλήρη ευθύνη της Astra Service.

Κερδίστε χρόνο και χρήμα και επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπιστευθείτε τη σιγουριά της επισκευής στην Astra Service.

Επιλέξτε τον Κατασκευαστή της τηλεόρασης σας
Είμαστε συνέχεια στη διάθεσή σας.

Τηλεφωνήστε μας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ καθημερινά και το Σαββατοκύριακο 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Τις υπόλοιπες ώρες, μας αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή του κέντρου και επικοινωνούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία. Περιγράψτε το πρόβλημα της συσκευής σας και θα σας κλείσουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας την ώρα, που εσείς επιθυμείτε.

(*) Υποχρεωτικό

(*) Υποχρεωτικό

Επιλογή Ημέρας και Ώρας Ραντεβού
-20% στην online καταχώρηση ραντεβού
Εγγύηση επισκευής
Ραντεβού την ίδια ή την επόμενη ημέρα

Χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και ζημιές

Αίτημα

Καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Οργανώνoυμε τη διαδικασία εξυπηρέτησης και επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες εγγυόμαστε την επισκευή της συσκευής σας.

Αίτημα

Καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Οργανώνoυμε τη διαδικασία εξυπηρέτησης και επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες εγγυόμαστε την επισκευή της συσκευής σας.

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ