α

Ανέπαφη παραλαβή για επισκευή TV, από το σπίτι. Παραλαμβάνουμε από την είσοδο, επισκευάζουμε και παραδίδουμε στην είσοδο, με ειδικό φιλμ προστασίας. Αυθημερόν διαγνώσεις στα εργαστήριά μας. Τηλεφωνήστε τώρα στο 210 6860 000

Service Τηλεόρασης LG

Εμπιστευθείτε την κεντρική μονάδα Επισκευών Τηλεοράσεων, στο Ολυμπιακό Στάδιο  για κάθε βλάβη τηλεόρασης. Οι τεχνικοί για το service TV είναι σε διαρκή εκπαίδευση σε όλα τα θέματα ενός τομέα, που συνεχώς εξελίσσεται.

Με κεντρική συμφωνία, απ ευθείας με τους μεγαλύτερους Κατασκευαστές όπως Sony, Philips, TCL, Thosmson, Sharp, Toshiba, Loewe και εξειδίκευση στις τηλεοράσεις Samsung και LG, τα εργαστήριά μας δίνουν άμεσες λύσεις.

Ιδιαίτερα λόγω των ειδικών συνθηκών η Εταιρεία λαμβάνει τις περισσότερες δυνατές προφυλάξεις για την προστασία όλων. 

Παραλαμβάνουμε ανέπαφα, από την εξώπορτα του σπιτιού σας και παραδίδουμε επισκευασμένες TV με ειδικό φιλμ προστασίας.

Επισκευές προς το παρόν γίνονται μόνο στα Εργαστήριά μας στην Μαρίνου Αντύπα 88 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τηλεφωνήστε τώρα στο 210 6860 000 και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.

Επί πλέον με κάθε επισκευή TV, αποκτήστε Δωρεάν την κάρτα ανταμοιβής ServiceOnline-plus, την πρώτη κάρτα Bonus-επισκευών στην Ελλάδα, από την Astra Service.

Στεκόμαστε με ευθύνη απέναντι στις δύσκολες συνθήκες
Στόχος η προστασία της υγείας όλων μας
Παραλαμβάνουμε με ασφάλεια , λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες
προφυλάξεις

Είμαστε περήφανοι, γιατί μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει, μπήκαμε στην πρωτοπορία και συνεχίζουμε……

Επιλέξτε τον Κατασκευαστή της τηλεόρασης σας
Είμαστε συνέχεια στη διάθεσή σας.

Τηλεφωνήστε μας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ καθημερινά και το Σάββατο 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Τις υπόλοιπες ώρες, μας αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή του κέντρου και επικοινωνούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία. Περιγράψτε το πρόβλημα της συσκευής σας και θα σας κλείσουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας την ώρα, που εσείς επιθυμείτε. (Υπάρχει πιθανότητα περιορισμού της κατοίκον υπηρεσίας επισκευής λόγω ειδικών συνθηκών)

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν δημιουργεί καμία δέσμευση

Επισυνάψετε οποιοδήποτε βίντεο ή φωτογραφία θεωρείτε ότι θα δώσει, πληρέστερη εικόνα της βλάβης. Μέχρι 40 ΜΒ

(*) Υποχρεωτικό

Επιλογή Ημέρας και Ώρας Ραντεβού

Επισκευές Τηλεοράσεων, δείτε γιατί κερδίζετε όταν θα μας επιλέξετε...

Service Τηλεόρασης LGH καλύτερη εγγύηση για την επισκευή της τηλεόρασής σας είναι οι χιλιάδες επισκευές που έχουν πραγματοποιήσει οι τεχνικοί μας.


Αποκαταστήστε
την άψογη λειτουργία της τηλεόρασής σας, με την πλήρη ευθύνη της Astra Service.

Κερδίστε χρόνο και χρήμα και επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπιστευθείτε τη σιγουριά της επισκευής στην Astra Service.

Επιλέξτε τον Κατασκευαστή της τηλεόρασης σας
Είμαστε συνέχεια στη διάθεσή σας.

Τηλεφωνήστε μας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ καθημερινά και το Σαββατοκύριακο 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Τις υπόλοιπες ώρες, μας αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή του κέντρου και επικοινωνούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία. Περιγράψτε το πρόβλημα της συσκευής σας και θα σας κλείσουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας την ώρα, που εσείς επιθυμείτε.

(*) Υποχρεωτικό

(*) Υποχρεωτικό

Επιλογή Ημέρας και Ώρας Ραντεβού
-20% στην online καταχώρηση ραντεβού
Εγγύηση επισκευής
Ραντεβού την ίδια ή την επόμενη ημέρα

Χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και ζημιές

Αίτημα

Καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Οργανώνoυμε τη διαδικασία εξυπηρέτησης και επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες εγγυόμαστε την επισκευή της συσκευής σας.

Αίτημα

Καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Οργανώνoυμε τη διαδικασία εξυπηρέτησης και επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες εγγυόμαστε την επισκευή της συσκευής σας.

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ