Service οικιακών συσκευών Siemens, από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Εμπιστευτείτε την επισκευή οικιακών συσκευών Siemens, στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Ένα πολύ καλά οργανωμένο τεχνικό τμήμα με έμπειρους τεχνικούς είναι κάθε στιγμή στην διάθεσή σας. Όλες οι επισκευές οικιακών συσκευών Siemens, από εξειδικευμένους τεχνικούς προετοιμάζονται και ελέγχονται από την πλατφόρμα ServiceOnline.gr, τον πιο σύγχρονο τρόπο διαχείρισης επισκευών ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα. Έτσι το service οικιακών συσκευών Siemens, γίνεται με λογικές τιμές και με 12μηνη γραπτή εγγύηση.

Επί πλέον υπάρχει πάντα η δυνατότητα ανταλλακτικών after market, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, για ακόμα οικονομικότερες επισκευές.

Επωφεληθείτε από την εξειδίκευση που αποκτήσαμε, μετά από χιλιάδες επισκευές οικιακών συσκευών Bosch, Pitsos, Siemens, Neff πανελλαδικά, στα πλαίσια του προγράμματος επέκτασης εγγύησης Total Support και της πρωτοπόρας πλατφόρμας επισκευών ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα, ServiceOnline.gr

Τι είναι η πλατφόρμα ServiceOnline, γιατί να την προτιμήσω ;

H πλατφόρμα ServiceOnline είναι το “λογισμικό συνεννόησης” των τεχνικών μας τμημάτων με τους πελάτες μας. Εδώ καταχωρούμε κάθε βλάβη οικιακής συσκευής  Siemens ξεχωριστά, προγραμματίζουμε τα ραντεβού και παρακολουθούμε την εξέλιξη μέχρι να λειτουργήσει σωστά ξανά η συσκευή σας . Όλες φάσεις εξυπηρέτησης, οι εργασίες που έγιναν και τα ανταλλακτικά, καταγράφονται με κάθε λεπτομέρεια και είναι όλα στην διάθεσή σας, μέχρι και ένα χρόνο μετά την επισκευή.

Εσείς έχετε την δυνατότητα tracking στον φάκελο επισκευής όπως επίσης και να παρεμβαίνετε απευθείας με γραπτά μηνύματα,  στο τεχνικό μας τμήμα.

Τον φάκελο για το service οικιακής συσκευής  Siemens, τον ανοίγουμε εμείς με ένα τηλεφώνημα στο 210 6860 000 ή εσείς ηλεκτρονικά στο “κλείστε ραντεβού”.

Ποιες είναι οι διαφορές του ServiceOnline με τις γνωστές “πλατφόρμες εύρεσης τεχνικών”, “τηλεφωνικούς καταλόγους” κλπ ;

 • Είμαστε οι ίδιοι τεχνικοί, δεν σας παραπέμπουμε σε τρίτους.
 • Έχουμε τον έλεγχο κάθε φάσης της εξυπηρέτησης
 • Η χρέωση υπηρεσιών και ανταλλακτικών, γίνεται από την Εταιρεία μας.
 • Σε περίπτωση αδυναμίας επί τόπου επισκευής, αναλαμβάνουν τα εργαστήριά μας.
 • Σας εξασφαλίζουμε εμείς με γραπτή εγγύηση 12 μηνών.
 • Εξοφλείτε τα παραστατικά μας και με P.O.S στο χώρο σας.
 • Για κάθε επισκευή οικιακής συσκευής Siemens, είμαστε υπεύθυνοι Εμείς και όχι οποιοσδήποτε τρίτος.

Επενδύουμε εδώ και 30 χρόνια…

…σε επιμόρφωση εξειδικευμένων τεχνικών, σε εργαστήρια επισκευών και σε προσωπικό υποστήριξης βλαβών. Σχεδιάσαμε πρώτοι τη μεγαλύτερη πλατφόρμα επισκευών ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο serviceonline, που εξυπηρετεί περισσότερες από 45.000 επισκευές το χρόνο, και συνεχίζουμε…

Με λίγα λόγια, προτεραιότητα για μας είναι η επένδυση στην τεχνογνωσία επισκευών, στην πραγματική λύση τεχνικών προβλημάτων των νοικοκυριών και όχι το marketing και η διαφήμιση.

Και κάτι μοναδικό. Πλατφόρμα ServiceOnline και φυσικές υποδομές…

Βρισκόμαστε στην Μαρίνου Αντύπα 88, στο Νέο Ηράκλειο (300 μ. από το Ολυμπιακό Στάδιο) σε ένα χώρο 1.000 τ.μ. Εδώ είναι η Υπόγεια Πολιτεία Επισκευών, με τεχνικούς, εργαστήρια, υποδομές εξυπηρέτησης πελατών. Ελάτε, ξεναγηθείτε στα εργαστήριά μας, δείτε γιατί είμαστε πρωτοπόροι.  Από εδώ ξεκινούν κάθε πρωί οι τεχνικοί μας και καλύπτουν όλη την Αττική.

Τηλεφωνήστε μας στο 210 6860 000 και σας κλείνουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας

Ή μπείτε στο “Κλείστε Ραντεβού”, συμπληρώστε εύκολα τη φόρμα επίσκεψης για την επισκευή οικιακής συσκευής Siemens και κερδίστε έκπτωση 20% στο κόστος διάγνωσης & ελέγχου της συσκευής σας.

Ειδικότερα οι επισκευές οικιακών συσκευών Siemens, που ερχόμαστε στο σπίτι σας, είναι :

 • Κουζίνες Siemens (κεραμικές εστίες-φούρνοι)
 • Πλυντήρια Ρούχων Siemens
 • Πλυντήρια Πιάτων Siemens
 • Ψυγεία Siemens (ψυγειοκαταψύκτες-ψυγεία side by side)
 • Στεγνωτήρια Siemens

Επωφεληθείτε επί πλέον, για κάθε service Siemens, πόντους και δώρα με την κάρτα ανταμοιβής ServiceOnline+, την πρώτη κάρτα Bonus Επισκευών στην Ελλάδα, από την Astra Service.

 

Επιλέξτε τη συσκευή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε συνέχεια στη διάθεσή σας

Τηλεφωνήστε μας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ καθημερινά και το Σάββατο 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.
210 68 60 000
Τις υπόλοιπες ώρες, μας αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή του κέντρου και επικοινωνούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία. Περιγράψτε το πρόβλημα της συσκευής σας και θα σας κλείσουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας την ώρα, που εσείς επιθυμείτε.

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν δημιουργεί καμία δέσμευση

Επισυνάψετε οποιοδήποτε βίντεο ή φωτογραφία θεωρείτε ότι θα δώσει, πληρέστερη εικόνα της βλάβης. Μέχρι 40 ΜΒ

(*) Υποχρεωτικό

Επιλογή Ημέρας και Ώρας Ραντεβού

Γιατί ServiceOnline;

Αίτημα

Μέσω του ServiceOnline καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Η Astra Service οργανώνει για εσάς όλη τη διαδικασία της εξυπηρέτησης και της επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες καλύπτουμε την επισκευή της συσκευής σας με την εγγύηση της Astra Service.

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ