Επισκευές Kenwood. Αν η κουζινομηχανή σας χρειαστεί βοήθεια, είμαστε εδώ.

Τηλεφωνήστε τώρα στο 210 68 60 068.

Επισκευάζουμε και ρυθμίζουμε τις κορυφαίες Κουζινομηχανές Kenwood Cooking Chef, Chef & Chef XL και KMix. Τις επαναφέρουμε στις αρχικές τους προδιαγραφές και παρέχουμε  ένα χρόνο εγγύηση επισκευής. Τα εργαστήριά μας διαθέτουν  προσωπικό, εκπαιδευμένο από τους τεχνικούς της Kenwood,  που είναι σε θέση να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ελάτε στην Astra Service, Μαρίνου Αντύπα 88 στο Νέο Ηράκλειο, δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εδώ, στο τμήμα Food processing, καλύπτονται όλες οι επισκευές εντός και εκτός εργοστασιακής εγγύησης των συσκευών Kenwood, των συσκευών που έφεραν την επανάσταση στη κουζίνα του σύγχρονου καταναλωτή. Κορυφαίοι αρτοπαρασκευαστές  και κουζινομηχανές, που έχουν δώσει έναν άλλον αέρα στην καθημερινή απόλαυση της διαβίωσης στο σπίτι μας. Διαλέγουμε εμείς τα υλικά, ελέγχουμε τον τρόπο διατροφής μας, προσέχουμε την υγεία την δική μας και των αγαπημένων μας.

Εδώ επίσης είναι το φυσικό κατάστημα για παραγγελίες ανταλλακτικών και accessories Kenwood, για να εξοπλίσετε τη μηχανή σας και για τις πιο απαιτητικές συνταγές.

Αν δεν μπορείτε να έρθετε, ζητήστε μας να παραλάβουμε και να σας παραδώσουμε εμείς την συσκευή σας, με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Στο κατάστημά μας μπορείτε επίσης να βρείτε τις καλύτερες ευκαιρίες αγοράς συσκευών Β stock. Καινούργιες αμεταχειριστες συσκευές με ελαττωματικές συσκευασίες, εκθεσιακά προιόντα, επιστροφές καταστημάτων, όλα εδώ. Τιμές μέχρι 70% κάτω από τις τρέχουσες και πάντα με την εγγύηση ενός έτους από την Astra Service.

Ελάτε εύκολα χωρίς αυτοκίνητο από τον Σταθμό Ηλεκτρικού του Ηρακλείου. Αν έρχεστε από την Κηφησίας μπαίνετε προς το Ολυμπιακό Στάδιο, συνεχίζετε την Σπύρου Λουη και μετά την φανάρια της Κύμης είναι η Μαρίνου Αντύπα. Από Αττική Οδό βγαίνετε από την έξοδο Κύμης.

Όλες οι συσκευές Kenwood συνοδεύονται από Εργοστασιακή Εγγύηση δύο Ετών.

Αποκτήστε επί πλέον Δωρεάν με κάθε επισκευή Kenwood, την κάρτα ανταμοιβής ServiceOnlineplus, την πρώτη κάρτα Bonus-Επισκευών στην Ελλάδα, από την Astra Service.

Επισκευές Kenwood και  ServiceOnline-plus. Repair is care!

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ