Εργοστασιακό Service De'Longhi, όλες οι λύσεις για όλες τις επισκευές De'Longhi, από την Astra Service. Τηλεφωνήστε τώρα στο 210 6860 068. Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε στην Μαρίνου Αντύπα 88, Ολυμπιακό Στάδιο

Service De’Longhi, από την Astra Service.
Autrorized De’Longhi Service. Εργοστασιακό service De’Longhi, όλες οι λύσεις για όλες τις επισκευές De’Longhi, από την Astra Service.
Ελάτε στη Μαρίνου Αντύπα 88 (Ολυμπιακό Στάδιο) ή τηλεφωνήστε στο 210 6860 068.
Οι εκπαιδευμένοι από τη De’Longhi τεχνικοί μας, δημιούργησαν τα τμήματα :
Μηχανών καφέ (Αυτόματες μηχανές espresso, capputsino, πολυκαφετιέρες)
Οικιακής φροντίδας (συσκευές σιδερώματος, επισκευές Stirella)
• Μικροσυσκευών κουζίνας De’Longhi (φριτέζες πολυμάγειρες, ηλεκτρικά φουρνάκια κλπ)
Θέρμανσης-Air Treatment (Αφυγραντήρες, Ιονιστές, Καλοριφέρ λαδιού)
Επισκευάστε τώρα στα εξειδικευμένα εργαστήριά μας, κάθε βλάβη De’Longhi με σιγουριά και πάντα με την εγγύηση του Επίσημου Service De’Longhi στην Ελλάδα.
Στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις επίσης θα βρείτε όλα τα ανταλλακτικά και τα παρελκόμενα των συσκευών De’Longhi, στις καλύτερες τιμές.
Θα βρείτε επίσης εξαιρετικές ευκαιρίες αγοράς συσκευών B Stock που προέρχεται από καινούργιες συσκευές με ελαττωματικές συσκευασίες, εκθεσιακές συσκευές και επιστροφές καταστημάτων. Τιμές 70% κάτω από τις τιμές πώλησης και πάντα με την εγγύηση της Εταιρείας μας. Μηχανές espresso, αφυγραντήρες και θερμαντικά σε τιμές έκπληξη. Συστήματα σιδερώματος Stirella, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι ποσότητες είναι περιορισμένες
Μπορείτε επίσης, για τις επισκευές σας, να μας ζητήσετε να παραλάβουμε και να σας παραδώσουμε την συσκευή κατ οίκον, με εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.
Τα εργαστήριά μας λειτουργούν καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και το Σάββατο 9 με 2.00 μμ. Πρόσβαση χωρίς αυτοκίνητο από τον Σταθμό Ηλεκτρικού του Ηρακλείου. Από την Αττική οδό έξοδος Κύμης και από την Κηφισίας στρίβουμε προς Ολυμπιακό Στάδιο, μπαίνουμε στη Σπύρου Λούη και συνεχίζουμε μετά τα φανάρια της Κύμης προς την Μαρίνου Αντύπα.

Όλες οι συσκευές De’Longhi συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών.
Κερδίστε επί πλέον Δωρεάν με κάθε επισκευή De’Longhi, την κάρτα ανταμοιβής ServiceOnline-plus, την πρώτη κάρτα Bonus – Επισκευών στην Ελλάδα, από την Astra Service.
ServiceOnline-plus, μια κάρτα για όλες τις επισκευές του νοικοκυριού σας, από την Astra Service.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε συνέχεια στη διάθεσή σας

Τηλεφωνήστε μας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ καθημερινά και το Σάββατο 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.
210 68 60 000
Τις υπόλοιπες ώρες, μας αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή του κέντρου και επικοινωνούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία. Περιγράψτε το πρόβλημα της συσκευής σας και θα σας κλείσουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας την ώρα, που εσείς επιθυμείτε.

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν δημιουργεί καμία δέσμευση

Επισυνάψετε οποιοδήποτε βίντεο ή φωτογραφία θεωρείτε ότι θα δώσει, πληρέστερη εικόνα της βλάβης. Μέχρι 40 ΜΒ

(*) Υποχρεωτικό

Επιλογή Ημέρας και Ώρας Ραντεβού

Γιατί ServiceOnline;

Αίτημα

Μέσω του ServiceOnline καταγράφεται το αίτημα και δίνεται η δυνατότητα για on line ραντεβού

Οργάνωση

Η Astra Service οργανώνει για εσάς όλη τη διαδικασία της εξυπηρέτησης και της επισκευής

Εγγύηση

Για 12 μήνες καλύπτουμε την επισκευή της συσκευής σας με την εγγύηση της Astra Service.

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ