Νέο μοντέλο εγκατάστασης κλιματιστικών από την Astra Service

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν διάφορες ποιότητες υλικών (βάσεις, σωλήνες, μονωτικά…) για τις εγκαταστάσεις των κλιματιστικών ; Η Astra Service ανοίγει το δρόμο, ακόμα μια φορά, και δίνει την απάντηση, προς όφελος του σύγχρονου καταναλωτή.

Δείτε για πρώτη φορά το πιο ξεκάθαρο μοντέλο εγκατάστασης κλιματιστικού, στην Ελληνική Αγορά.

Διαλέξτε εσείς την ποιότητα σε βάσεις-σωλήνες-μονωτικά κλπ για την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δικού σας σπιτιού.

Με τιμές εργασίας από 49 €, με πιστοποιημένους τεχνικούς και ελεύθερη επιλογή υλικών, εξασφαλίστε την τέλεια λειτουργία των κλιματιστικών σας, για πολλά χρόνια.

Διαλέξτε από τον κατάλογο υλικών εγκατάστασης και οργανώστε  έγκαιρα την τέλεια εγκατάσταση. Δείτε για πρώτη φορά τα ασύμμετρα αντικραδασμικά εξωτερικής μονάδας, τις ανοξείδωτες βάσεις και όλα υπόλοιπα τα ειδικά υλικά στήριξης.

Επίσης καλέστε μας στο 210 6860 000 για μια επί τόπου για μελέτη χώρου, από πιστοποιημένο ψυκτικό. Μαζί θα προετοιμάσουμε  την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, πριν ακόμα το αγοράσετε.

Νοιώστε τη σιγουριά της εγκατάστασης με εγγύηση 2 ετών για την εργασία της εγκατάστασης.

Αποκτήστε επι πλέον Δωρεάν, με κάθε τοποθέτηση κλιματιστικού, την κάρτα ανταμοιβής ServiceOnline-plus, την πρώτη κάρτα Bonus-επισκευών από την Astra Service.

ServiceOnline-plus, μια κάρτα για όλες τις υπηρεσίες του σπιτιού σας. 

Εγκατάσταση κλιματιστικού με ειδικά παρελκόμενα υψηλών προδιαγραφών.

  • Διπλοί επενδυμένοι σωλήνες ΧΑΛΚΟΡ
  • Βάσεις στήριξης “βαρέως τύπου” βαμμένες ηλεκτροστατικά
  • Τοποθέτηση των σωληνώσεων και καλωδίων σε ειδικά κανάλια
  • Τοποθέτηση αντικραδασμικών στην εξωτερική μονάδα
  • Διπλή αποχετευτική σωλήνα για χρήση σε θέρμανση και ψύξη

Επιπλέον μπορείτε να μας ζητήσετε Συντήρηση – απολύμανση  κλιματιστικού.

  • Αντιμικροβιακός και Αντιβακτηριακός καθαρισμός
  • Έλεγχος ψυκτικού υγρού
  • Έλεγχος διαρροών
  • Έλεγχος συμπιεστή
  • Έλεγχος καλωδιώσεων

Αποκτήστε Δωρεάν την κάρτα Service OnLine-Plus και κερδίστε πόντους και δώρα με κάθε επισκευή ή εγκατάσταση. Οι πόντοι σας εξαργυρώνονται με δώρα ή συμψηφισμό με επόμενες υπηρεσίες.

Η κάρτα σας εκδίδεται στην ηλεκτρονική της μορφή κατά την πρώτη συναλλαγή όταν αυτή λάβει μέρος στο σπίτι σας, ενώ στη φυσική της μορφή,  μπορείτε να την παραλάβετε από την Έδρα της εταιρείας μας ή στην επόμενη σας συναλλαγή όπου και αν αυτή λάβει μέρος.

Για περισσότερα σε σχέση με την κάρτα Service OnLine Plus καθώς και για τον κατάλογο επιβράβευσης, επισκεφθείτε την διεύθυνση www.serviceonline-plus.gr

Είμαστε συνέχεια στη διάθεσή σας

Τηλεφωνήστε μας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ καθημερινά και το Σαββατοκύριακο 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Τις υπόλοιπες ώρες, μας αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή του κέντρου και επικοινωνούμε μαζί σας, με την πρώτη ευκαιρία. Περιγράψτε το πρόβλημα της συσκευής σας και θα σας κλείσουμε άμεσα ραντεβού με τον τεχνικό μας την ώρα, που εσείς επιθυμείτε.

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν δημιουργεί καμία δέσμευση

Επισυνάψετε οποιοδήποτε βίντεο ή φωτογραφία θεωρείτε ότι θα δώσει, πληρέστερη εικόνα της βλάβης. Μέχρι 40 ΜΒ

(*) Υποχρεωτικό

Επιλογή Ημέρας και Ώρας Ραντεβού

Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ