Επισκευάζουμε Bosch – Pitsos – Siemens- Neff

Μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών, στην υπηρεσία του καταναλωτή. Με ειδικές προσφορές χαμηλού κόστους αρχικής επίσκεψης, που ξεκινά από 19 € και με άμεσους χρόνους ανταπόκρισης, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά όλα τα τεχνικά προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν από την καθημερινή λειτουργία των συσκευών Bosch – Pitsos – Siemens, Neff με κατ οίκον επισκευές. Θα πρέπει να […]

Μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών, στην υπηρεσία του καταναλωτή. Με ειδικές προσφορές χαμηλού κόστους αρχικής επίσκεψης, που ξεκινά από 19 € και με άμεσους χρόνους ανταπόκρισης, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά όλα τα τεχνικά προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν από την καθημερινή λειτουργία των συσκευών Bosch Pitsos Siemens, Neff με κατ οίκον επισκευές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Astra Service A.E, υποστηρίζει, βάσει συμβολαίου, το πρόγραμμα Total Support της Εταιρείας Κωτσόβολος, με μεγάλη επιτυχία, σε όλη την Ελλάδα. Μεγαλύτερος βέβαια είναι και ο αριθμός των πελατών ServiceOnLine, που εξυπηρετούνται καθημερινά από την Εταιρεία μας. Ο συνολικός αριθμός των επισκευών ετησίως για την εν λόγω γκάμα συσκευών, υπερβαίνει τις 5,000 .

Στόχος είναι ποιοτικές υπηρεσίες στις αξιόπιστες αυτές συσκευές, με χαμηλό και προβλέψιμο κόστος.

Με ένα κλικ στο ServiceOnline.gr ή με ένα τηλεφώνημα στο 210-6860 000 ένας μεγάλος αριθμός τεχνικών θα ενεργοποιηθεί για την επισκευή της συσκευής σας.

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ