Υπηρεσίες Εγκατάστασης Κλιματιστικών ServiceOnline

  • Υπηρεσία Προετοιμασίας – Επιτόπου Μελέτη Χώρου 

Με την εξέταση όλων των παραμέτρων του υπό κάλυψη χώρου, από Αδειούχο Ψυκτικό, υπολογίζεται η ισχύς σε BTU, του απαιτούμενου μηχανήματος. Οι διαστάσεις του χώρου, τα ανοίγματα, οι μονώσεις κάθε τοίχου ξεχωριστά όπως επίσης και οι συνθήκες χρήσης μετρούνται, καταχωρούνται και μπαίνουν σε επεξεργασία από ειδικό λογισμικό.Το φύλλο υπολογισμού, για την επιλογή του κατάλληλου κλιματιστικού, παραδίδεται στον πελάτη για την υποστήριξη μιας σωστής επιλογής.

  • Υπολογισμός Κόστους Χρήσης 

Ενημερωθείτε για το κόστος χρήσης του κλιματιστικού σας, ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας.

  • Προεπισκόπηση Εγκατάστασης 

Ένας έμπειρος τεχνικός, αφού αποτυπώσει όλες τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη, σχεδιάζει την προετοιμασία μιας εγκατάστασης, που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις συνθήκες του χώρου και του χρήστη. Καταγράφονται οι θέσεις των μονάδων, το πέρασμα των σωληνώσεων, τα σημεία ειδικής στήριξης, οι παροχές τροφοδοσίας, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης προετοιμασίας για μια επαγγελματική εγκατάσταση.

Εγκατάσταση κλιματιστικού με ειδικά παρελκόμενα υψηλών προδιαγραφών.

 • Διπλοί επενδυμένοι σωλήνες ΧΑΛΚΟΡ
 • Βάσεις στήριξης “βαρέως τύπου” βαμμένες ηλεκτροστατικά
 • Τοποθέτηση των σωληνώσεων και καλωδίων σε ειδικά κανάλια
 • Τοποθέτηση αντικραδασμικών στην εξωτερική μονάδα
 • Διπλή αποχετευτική σωλήνα για χρήση σε θέρμανση και ψύξη

Επιπλέον μπορείτε να μας ζητήσετε Συντήρηση – απολύμανση  κλιματιστικού.

 • Αντιμικροβιακός και Αντιβακτηριακός καθαρισμός
 • Έλεγχος ψυκτικού υγρού
 • Έλεγχος διαρροών
 • Έλεγχος συμπιεστή
 • Έλεγχος καλωδιώσεων


Η βαθμολογία από τους πελάτες μας: 4.2

Είχα πρόβλημα με το ψυγείο. Ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα και μου είπε να το παρακολουθήσω. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, ο τεχνικός ήρθε ξανά, αφαίρεσε το ανταλλακτικό και μου επέστρεψε τα χρήματα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου.
Αναστασία Χατζηαποστόλου

Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του προσωπικού! Πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, τα παιδιά είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως! Το επίπεδο των υπηρεσιών επίσης κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα όσον αφορά και την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί, για την τεράστια υπομονή και επαγγελματισμό που επέδειξε όλον αυτόν τον καιρό καθώς και την επιμονή του ώστε να επιλυθεί η περίπτωσή μου, παρ'όλη την ιδιαιτερότητα, την απαιτητικότητα και την δυσκολία της! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ανδρέας Λυκουράς

Άμεση εξυπηρέτηση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γρήγορη παράδοση, ευγενέστατο προσωπικό, καθαροί στην επανατοποθέτηση, πλήρη συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς. Φυσιολογικές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές του.
Κυρίτση Ματίνα

Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν τέτοιες εταιρείες. Ταλαιπωρήθηκα να βρω έναν κάδο νερού για μηχανή espresso Saeco και τελικά εξυπηρετήθηκα ΜΟΝΟ από εσάς. Ακόμα και στα κεντρικά της Saeco που κάλεσα δεν ήταν σίγουροι για τον κωδικό του ανταλλακτικού. Άσε που μου είπαν και τριπλάσια τιμή. Σε εσάς πλήρωσα 15€ και οι άλλοι ζήταγαν 45€!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ
Ευάγγελος Πασχάλης

Πολύ καλοί γνώστες των τεχνικών θεμάτων. Επιδιόρθωσαν τη βλάβη άμεσα και ήταν αναλυτικοί ως προς την εργασία που έγινε. Και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση
Θάνος Θάνος

Παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας στην τηλεόραση 15ετίας που έχω PHILIPS NATURAL MOTION, κάλεσα την εταιρεία κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο πηνίο της τηλεόρασης, αλλάχτηκε άμεσα κι όλα καλά. Κόστος 29€ επίσκεψη και 30€ το ανταλλακτικό. Ευγενέστατος ο τεχνικός μου πληροφορίες για πολλά θέματα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Ευαγγελία Καλλέργη

ΘΕΛΩ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ